Γνωρίστε μας

Τι κάνουμε

Το έπιπλο στο ΦΥΣΙΚΟ του!

Μοναδικός μας γνώμονας όλα αυτά τα χρόνια είναι η ποιότητα και η αξιοπιστία.
Η παραγωγή των επίπλων γίνεται και με ειδικές παραγγελίες σε ειδικές διαστάσεις, χρώματα, υφάσματα και άλλα υλικά που ταιριάζουν στο προσωπικό σας χώρο.
Η εταιρία επίπλων ΦΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ,επιλέγει τις καλύτερες πρώτες ύλες και μαζί με εσάς σχεδιάζει πρωτοποριακά και μοντέρνα έπιπλα.
Θα ήταν χαρά μας να σας υποδεχτούμε στις εγκαταστάσεις μας και να γνωρίσετε από κοντά την παραγωγή του δικού σας επίπλου που θα κάνει τον χώρο σας μοναδικό! 
black-PNG

Ποιοι Είμαστε


Η εταιρία A & X Φυσικόπουλος Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρου του επίπλου από το 1979 ειδικεύοντας την δραστηριότητά της στην κατασκευή ποιοτικών ξύλινων επίπλων όπως κρεβατοκάμαρες، παιδικα δωμάτια، και έπιπλα σαλονιού.
Από το 1996 κύρια ενασχόληση της εταιρίας ήταν η κατασκευή επίπλων σαλονιού με μεταπώληση σε πολλά σημεία της Ελλάδας.
Μοναδικός μας γνώμονας όλα αυτά τα χρόνια είναι η ποιότητα και η αξιοπιστία στο έπιπλο το οποίο κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας με τα τελευταία πρότυπα παραγωγής. Η μοναδικότητα της δουλειάς μας είναι αναγνωρίσιμη με την πρώτη ματιά αφού όλα τα παραγώμενα έπιπλα είναι φτιαγμένα με τα ίδια μας τα χέρια.
Η παραγωγή των επίπλων γίνεται και με ειδικές παραγγελίες σε ειδικές διαστάσεις, χρώματα, υφάσματα και άλλα υλικά που ταιριάζουν στο προσωπικό σας χώρο.
Η A & X Φυσικόπουλος Ο.Ε. βρίσκεται στο 5ο χλμ Τρικάλων - Πύλης σε ιδιόκτητη έκταση 5 στρεμμάτων και στεγασμένων εγκαταστάσεων 1.000 τ.μ.. 
Στο χώρο της βιοτεχνίας στο  5ο χλμ Τρικάλων Πύλης δημιουργήθηκε μια έκθεση 200τμ με έπιπλα δικής μας κατασκευής για το προσωπικό σας χώρο σε μίνιμαλ, μοντέρνες γραμμές σύμφωνα με τις επιταγές του σύγχρονου design .
Σαλόνια, τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες και παιδικά δωμάτια με την υπογραφή ΦΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ σε τιμές βιοτεχνίας.
Θα ήταν χαρά μας να σας υποδεχτούμε στις εγκαταστάσεις μας και να γνωρίσετε από κοντά την παραγωγή του δικού σας επίπλου που θα κάνει τον χώρο σας μοναδικό!