Διακόσμηση σπιτιού: Πρωτότυπες ιδέες για να ανανεώσετε το σπίτι σας

Τι να κάνω για να μην τρίζει το κρεβάτι μου;
Οκτώβριος 31, 2017

Διακόσμηση σπιτιού: Πρωτότυπες ιδέες για να ανανεώσετε το σπίτι σας

Αλλάζοντας οι εποχές μας πιάνει διάθεση για ανανέωση. Τι καλύτερο λοιπόν από το να ανανεώσουμε τη διακόσμηση του σπιτιού μας και να αλλάξει και η διάθεση μας.

Το fisiko.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει!

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα απαραίτητα για να βάλουμε πινελιές στο χώρο μας που θα έχουν στυλ και χαρακτήρα. Όσο μικρό ή μεγάλο και να είναι το σπίτι μας μπορούμε με φαντασία και δημιουργικότητα να το αλλάξουμε αισθητά.

Δείτε μερικές ιδέες για να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας …

Διακόσμηση σαλονιού

Το σαλόνι είναι ο πρώτος χώρος που βλέπουμε σε κάθε σπίτι. Μια λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τεράστια αλλαγή στο σαλόνι σας είναι οι κουρτίνες.

Μια πολύ καλή ιδέα είναι να αλλάξετε καλύμματα στους καναπέδες σας στο χρώμα της αρεσκείας σας ή να τους καλύψετε με ριχτάρια ενώ τα πολύχρωμα μαξιλάρια μπορούν να δώσουν μια χαρούμενη πινελιά στη συνολική διακόσμηση του σπιτιού.

Το τραπεζάκι του σαλονιού μπορεί να μην είναι το κλασσικό αλλά κάτι απλό και πρωτότυπο ενώ ένας πίνακας στον τοίχο ή μια ταπετσαρία μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μην ξεχνάτε πως το σαλόνι σας πρέπει να είναι πάντα φωτεινό για να σας φτιάχνει τη διάθεση!

Διακόσμηση δωματίου

Δύο πράγματα που μπορούν να αλλάξουν ολόκληρο το υπνοδωμάτιο σας είναι το κεφαλάρι του κρεβατιού και τα κομοδίνα. Μπορείτε να φτιάξετε ένα πρωτότυπο κεφαλάρι από οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε.

Επίσης μη μένετε στα κλασσικά κομοδίνα. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να τα βάψετε ή να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικές λύσεις όπως σκαμπό ή απλά αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας…
Συμπληρώστε τη διακόσμηση του δωματίου σας με έναν καθρέφτη με πρωτότυπο κάδρο που θα στολίσει τον τοίχο σας και πορτατίφ ή φωτιστικά δαπέδου σύμφωνα με τα γούστα σας..

Διακόσμηση μπάνιου

Μπορείτε εύκολα να δώσετε χρώμα στο μπάνιο σας αλλάζοντας απλά την κουρτίνα της μπανιέρας σας με μια σε πιο έντονα χρώματα. Αλλάζοντας τα πόμολα στα ντουλάπια ή κάνοντας σχέδια πάνω τους με stencil. Επίσης η πρωτότυπη οργάνωση του μπάνιου σας μπορεί να αποτελέσει και την ιδανική διακόσμηση

Διακόσμηση κουζίνας

Τα φρέσκα μυρωδικά σε γλαστράκια εκτός από νόστιμα πιάτα στολίζουν ιδανικά και την κουζίνα σας. Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε λουλούδια βέβαια.

Κατασκευάστε ραφάκια και στολίστε τα μπαχαρικά σας εκεί και μην ξεχνάτε πως τα φρούτα που έχετε μπορούν να στολίσουν ανάλογα την κουζίνα σας. Μπορείτε να βάψετε το τραπέζι της κουζίνας που ήδη έχετε αν δεν μπορείτε να το αντικαταστήσετε και να βάλετε στις καρέκλες πολύχρωμα και πρωτότυπα μαξιλάρια ή γιατί όχι να τις βάψετε και αυτές.

Δώστε χαρακτήρα στη διακόσμηση του σπιτιού σας με αντικείμενα που έχετε φτιάξει με τα χεράκια σας ώστε να έχει το σπίτι σας το δικό σας χαρακτήρα. Μην ξεχνάτε πως οι παλέτες μπορούν να κάνουν θαύματα σε διάφορες κατασκευές στο σπίτι σας…

lpg
lpg

Comments are closed.